OVER ART OFFICE

Art Office is een programma van CBK Rotterdam. Het informeert en adviseert, bemiddelt en financiert Rotterdamse beeldend kunstenaars ten aanzien van hun beeldende beroepspraktijk.

CBK Rotterdam versterkt de positie van de individuele beeldend kunstenaar en maakt daarmee zichtbaar wat de kracht en dynamiek van de beeldende kunst in een stad als Rotterdam teweeg brengt.

Art Office beheert de financieringsregelingen van CBK Rotterdam en heeft een uitgebreide database waarin de Rotterdamse kunstenaars en hun samenwerkingen worden gepresenteerd.

Professionele beeldend kunstenaars die in de gemeente Rotterdam wonen of hier werken én daarmee een actieve bijdrage leveren aan het kunstklimaat in Rotterdam kunnen zich inschrijven bij CBK Rotterdam.

CONTACT


Suzan van Heck

Algemene vragen, inschrijvingen, aanmeldingen Activiteiten Stad
010-2092148
aanwezig: maandag t/m donderdag

Helpdesk
Technisch support m.b.t. aanvragen en inschrijvingen.

Ibrahim Alaoui Chrifi
Activiteiten Stad
010-2092140
aanwezig: woensdag

Myrthe Hogenelst
Communicatie
010-2092149
aanwezig: maandag, woensdag

Petra Laaper
Subsidie Onderzoek  en Ontwikkeling (O&O),
CBK
Rotterdam Fonds Kwadraat
010-2092145
aanwezig: maandag, woensdag

Renske van Rees
Hoofd Art Office
010-2092146
aanwezig: maandag t/m donderdag

INFORMATIE VÓÓR ROTTERDAMSE KUNSTENAARS

Hier kunnen Rotterdamse kunstenaars terecht allereerst om zich in te schrijven en vervolgens ook om financieringsbijdragen die CBK Rotterdam biedt aan te vragen. Daarnaast biedt de site een community voor alle ingeschreven kunstenaars waar iedereen werk gerelateerde vragen kan stellen aan collega kunstenaars – samen weet je immers altijd meer. Op deze berichten kunnen alleen kunstenaars reageren die zijn ingeschreven. Tot slot zijn er de Tips & Oproepen waar wij Rotterdamse kunstenaars zo veel mogelijk informatie proberen te geven die ondersteunend zijn aan de beroepspraktijk

INFORMATIE DÓÓR ROTTERDAMSE KUNSTENAARS

Als je als ingeschreven kunstenaar bent ingelogd kun je je kunstenaarspagina bijwerken. Deze pagina wordt dan zichtbaar in het deel ‘Door Rotterdamse kunstenaars’, het publieksdeel van deze website. Je kunt daarnaast actuele tentoonstellingen en andere events in de agenda invullen. In het deel toekenningen worden te zijner tijd toegekende financieringsbijdragen zichtbaar gemaakt.