Van 1 tot en met 3 oktober organiseert het nieuwe bestuur van Kunstroute Kralingen-Crooswijk eindelijk weer een kunstroute.

De ambitie is groot. Na jarenlang één van de grootste kunstroutes van deze stad te zijn geweest, verleggen we het accent nu naar de kwaliteit. Het is de ambitie om één van de beste kunstroutes van Rotterdam te worden. En dat kan alleen met jouw bijdrage.

Dit jaar ligt het accent specifiek op de ateliers in Kralingen-Crooswijk. Sinds jaar en dag wordt hier hoogwaardige kunst gemaakt, door kunstenaars met nationaal en internationaal aanzien.

Al eerder deden verschillende ateliercollectieven in het gebied mee (Lambertusstraat, Nesserdijk, Pootstraat). Dit jaar hopen we dat ook voor de kunstroute nieuwe kunstenaars aanhaken, om er gezamenlijk een vernieuwend, gevarieerd en hoogwaardig kunstevenement van te maken.

De focus ligt nadrukkelijk op de ateliers en ateliergebouwen in Kralingen en Crooswijk, waarbij de deelnemende kunstenaars zelf actief hun steentje bijdragen aan een mooi programma.

 

Inschrijven

Het inschrijfgeld bedraagt € 35, dat vooral bedoeld is voor een goede promotie.

Je kunt je tot 1 juni 2021 aanstaande aanmelden als deelnemer aan de Kunstroute Kralingen-Crooswijk.

 

Voor je aanmelding is het volgende van belang:

  • Heb je zelf een atelier in Kralingen-Crooswijk? Meld je dan aan via onze website: kunstroutekralingencrooswijk.nl.
  • Kunstenaars met een atelier in Kralingen-Crooswijk staat het vrij om gastkunstenaars uit te nodigen in hun eigen atelier.

We hopen dat je net zo enthousiast gemaakt te hebben als wij zelf zijn over de Kunstroute Kralingen-Crooswijk 2021 en de mogelijkheid om daarbij jouw werk te laten zien.

We zien je inschrijving graag tegemoet! Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@kunstroutekralingencrooswijk.nl